Blog

 • Winnaar IJmond Onderneemt! Award 2019

  Door Middelkoop, in Award

  Wat was het spannend.. Afgelopen dinsdagmiddag om 17:00 uur begon het netwerkevent van IJmond Onderneemt! 2019. Dit keer werden er drie awards uitgereikt: IJmond Werkt!, IJmond Duurzaam! en IJmond Onderneemt!.

  Lees het gehele artikel

 • Noordhollands Dagblad – IJmond Onderneemt!

  Door Middelkoop, in Award

  Een leuk bericht in de krant de volgende ochtend! Zie ook onze Facebook, LinkedIn en Instagram pagina voor leuke berichten wat betreft dit event: @middelkoopbeverwijk.

  Lees het gehele artikel

 • Nominatie IJmond Onderneemt! Award 2019

  Door Middelkoop, in Nominatie

  Wij zijn super trots om aan te kondigen dat we genomineerd zijn voor de IJmond Onderneemt! Award 2019. IJmond Onderneemt! zet jaarlijks de zich onderscheidende ondernemingen uit de regio in het zonnetje. Vanwege het 10-jarig bestaan zijn de genomineerden dit keer 3...

  Lees het gehele artikel

 • Truckrun 2019

  Door Middelkoop, in Truckrun

  Truckrun 2019 was weer fantastisch georganiseerd voor de bewoners van Harteheem. Op 21 september j.l. mochten wij deelnemen met vier trekkers. Micha, Chris, Edwin en Hans reden mee deze keer en iedereen heeft genoten.

  Lees het gehele artikel

 • Jubilarissenborrel 2019

  Door Middelkoop, in Jubileum

  Op 31 augustus was het feest voor onze Jubilarissen. Onze collega Kees 12.5 jaar werkzaam bij ons en onze Paul 40 jaar werkzaam bij Middelkoop. We zijn trots op al onze mannen, maar op deze in het bijzonder!

  Lees het gehele artikel

 • 115 jarig bestaan Middelkoop

  Door Middelkoop, in Jubileum

  Op 1 april 2019 hebben wij het 115-jarig Jubileum van Middelkoop Beverwijk mogen vieren. We zijn erg trots op en dankbaar voor deze prachtige mijlpaal.

  Lees het gehele artikel

 • Neem contact op voor meer informatie!