Blog

 • Leiden 2022

  Personeelsuitje naar Leiden

  Door Middelkoop,

  We hebben zaterdag 30 april gelukkig weer een leuk personeelsuitje gehad. Na 2,5 jaar niets te mogen organiseren weer even met z'n allen er op uit.

  Lees het gehele artikel

 • Nieuwe Mercedes trekkers april 2022

  Nieuwe Mercedes trekkers

  Door Middelkoop,

  We hebben 4 nieuwe Mercedes trekkers gekocht voorzien van camera's i.p.v. spiegels. In de april zijn de eerste 2 geleverd.

  Lees het gehele artikel

 • Video IJOA

  in Nominatie

  Zie hieronder de video die gemaakt is voor onze nominatie van de IJmond Onderneemt! Award 2019.

  Lees het gehele artikel

 • Beverwijk Sprankelt!

  Door Middelkoop, in Beverwijk

  Beverwijk Sprankelt! Vanaf 14 december 2019 t/m 5 januari 2020 is onze kerstboom te bewonderen in het centrum van Beverwijk. Heb jij hem al gezien? #MiddelkoopBeverwijk #centrumBeverwijk #Breestraat #BeverwijkSprankelt #IJmondOnderneemt!...

  Lees het gehele artikel

 • Fijne feestdagen

  in 2020

  Middelkoop wenst al haar medewerkers en relaties Fijne Feestdagen en een gezond en succesvol 2020! Tevens willen we iedereen bedanken voor het in ons gestelde...

  Lees het gehele artikel

 • Winnaar IJmond Onderneemt! Award 2019

  Door Middelkoop, in Award

  Wat was het spannend.. Afgelopen dinsdagmiddag om 17:00 uur begon het netwerkevent van IJmond Onderneemt! 2019. Dit keer werden er drie awards uitgereikt: IJmond Werkt!, IJmond Duurzaam! en IJmond Onderneemt!.

  Lees het gehele artikel

 • Noordhollands Dagblad – IJmond Onderneemt!

  Door Middelkoop, in Award

  Een leuk bericht in de krant de volgende ochtend! Zie ook onze Facebook, LinkedIn en Instagram pagina voor leuke berichten wat betreft dit event: @middelkoopbeverwijk.

  Lees het gehele artikel

 • Nominatie IJmond Onderneemt! Award 2019

  Door Middelkoop, in Nominatie

  Wij zijn super trots om aan te kondigen dat we genomineerd zijn voor de IJmond Onderneemt! Award 2019. IJmond Onderneemt! zet jaarlijks de zich onderscheidende ondernemingen uit de regio in het zonnetje. Vanwege het 10-jarig bestaan zijn de genomineerden dit keer 3...

  Lees het gehele artikel

 • Truckrun 2019

  Door Middelkoop, in Truckrun

  Truckrun 2019 was weer fantastisch georganiseerd voor de bewoners van Harteheem. Op 21 september j.l. mochten wij deelnemen met vier trekkers. Micha, Chris, Edwin en Hans reden mee deze keer en iedereen heeft genoten.

  Lees het gehele artikel

 • Jubilarissenborrel 2019

  Door Middelkoop, in Jubileum

  Op 31 augustus was het feest voor onze Jubilarissen. Onze collega Kees 12.5 jaar werkzaam bij ons en onze Paul 40 jaar werkzaam bij Middelkoop. We zijn trots op al onze mannen, maar op deze in het bijzonder!

  Lees het gehele artikel

 • Neem contact op voor meer informatie!