Neem contact op voor meer informatie!

Truckrun
Truckrun 2019

Truckrun 2019

Truckrun 2019 was weer fantastisch georganiseerd voor de bewoners van Harteheem. Op 21 september j.l. mochten wij deelnemen met vier trekkers. Micha, Chris, Edwin en Hans reden mee deze keer en iedereen heeft genoten. Het was een geweldig succes. Heel veel blije gezichten in de trekkers gezien en langs de route stonden veel zwaaiende toeschouwers onder een strakblauwe hemel. De volgende keer zijn we zeker weer van de partij!
Lees meer
Jubileum
Jubilarissenborrel 2019

Jubilarissenborrel 2019

Op 31 augustus was het feest voor onze Jubilarissen. Onze collega Kees 12.5 jaar werkzaam bij ons en onze Paul 40 jaar werkzaam bij Middelkoop. We zijn trots op deze mannen! De weergoden waren ons goed gezind en we hebben genoten van een heerlijke BBQ en gedanst op allerlei soorten muziek, verzorgd door DJ René Lust. Op naar het volgende Jubileum..............!
Lees meer
Jubileum
115 jarig bestaan Middelkoop

115 jarig bestaan Middelkoop

Op 1 april 2019 hebben wij het 115-jarig Jubileum van Middelkoop Beverwijk mogen vieren. We zijn erg trots op en dankbaar voor deze prachtige mijlpaal. Het Middelkoop Team heeft een mooie Hippie Bus Rally gereden in het Groene Hart en de feestdag afgesloten met een heerlijke BBQ op het strand van Wijk aan Zee.
Lees meer